Vyhľadávanie





V ponuke je 25 nehnuteľností.

Predáme starý sedliacky dom v obci Opoj

Cena:
144 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Trnava
Obec: Opoj
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 0 m2
Plocha pozemku: 981 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: CH011-12-KABI
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Predáme starý sedliacky dom v obci Opoj na krásnom rozľahlom pozemku s celkovou rozlohou 981m2. Obec Opoj sa nachádza len 50km od Bratislavy s vlastným výjazdom z diaľnice Trnava - Bratislava - Nitra. Dom pozostáva celkovo zo štyroch izieb s drevenou podlahou a krásnym zachovalým krovom. Tieto izby dopĺňajú aj tri menšie miestnosti. K domu bolo postupne dobudovaných niekoľko prístavieb, ktoré slúžili v minulosti ako hospodárske prístrešky a pomocné časti na uskladnenie rôznych doplnkov a materiálov. Na dome v roku 2019 došlo k výmene strešnej krytiny za škridlu. Dom disponuje prípojkami na všetky siete: elektrina, plyn, voda a kanalizácia.

Záhrada (šírka 11,5 m) je oddelená plotom s bránkou, pričom na jej rozlohe 494m2 sa nachádza vinič, niekoľko jabloní, slivka, hruška či vynikajúca moruša. Na záhrade je umiestnená aj vŕtaná studňa s manuálnym výtlakom. Zo záhrady je možné sledovať každodenný západ slnka.

Dom sa nachádza vo veľmi tichej časti obce Opoj s vynikajúcou dostupnosťou na diaľnicu D1 smer Trnava - Bratislava - Nitra. Práve mesto Trnava je vzdialených necelých 10km pričom cesta autom trvá len zopár minút. Bratislava je vzdialená 50km pričom trasa autom trvá necelých 30minút. Obec má dobrú občiansku vybavenosť, nachádza sa tu materská škola, pošta, obecný úrad, kostol, kaderníctvo, knižnica. Kto hľadá kľud, pokoj a ticho tak tento pozemok je presne pre vás. Cena 144 000 €

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Katarína Bílená
Telefón:0904 691 816
E-mail:bilena1971-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.